Зберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинами - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna (My University, 2017)
Плоди та овочі є незамінним компонентом здорового харчування. Їх цінність зумовлена наявністю вітамінів, мінеральних речовин та комплексом фітонутрієнтів, що володіють здатністю знешкоджувати вільні радикали. Комплексний підхід до вирішення проблеми забезпечення споживачів плодоовочевою продукцією з високим вмістом біологічно активних речовин полягає у всебічному аналізі розширення можливостей виробництва і зберігання плодів та овочів.
Keywords: плоди; овочі; технології зберігання; біологічно активні речовини