Ліквідність і платоспроможність підприємства - Кравчук, А. В.; Трусова, Наталя Вікторівна; Трусова, Наталья Викторовна; Trusova, Natalia (ТДАТУ, 2021)
Фінансовий стан підприємств можна оцінювати з точки зору його короткострокової і довгострокової перспектив. У короткостроковій перспективі критерієм оцінки фінансового стану підприємства є його ліквідність і платоспроможність.
Keywords: ліквідність; ліквідність підприємства; активи підприємства; пасиви балансу; баланс; платоспроможність підприємства