Проблематичні аспекти розвитку фінансової системи України - Чкан, Ірина Олександрівна; Чкан, Ирина Александровна; Chkan, Iryna (Житомирська політехніка, 2019)
Надмірна перевантаженість чинного податкового законодавства великою кількістю наданих пільг призводить до всіляких викривлень економічних умов господарювання різних господарських суб’єктів і невиправданого, з економічної точки зору, перерозподілу доходів.
Keywords: фінансова система; економічний розвиток; реформування фінансової системи; видатки; фінансова дестабілізація