Застосування інноваційних методів навчання в аграрних ВНЗ - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Іванченко, Оксана Анатоліївна; Иванченко, Оксана Анатольевна; Ivanchenko, Оksanа; Федюшко, Марина Петрівна; Федюшко, Марина Петровна; Fediushko, Maryna (ТДАТУ, 2011)
UK: В роботі приведено практичний приклад застосування інноваційного методу навчання при курсовому проектуванні студентів-агрономів у Таврійському державному агротехнологічному університеті. EN: The practical example of the implementation of innovative methods of education when students of Tavria state agritehnological university making projects is presented in the scientific work.
The implementation of the innovative methods of education in agrarian higher isteblishments
Keywords: інновація; інтерактивне навчання; проектні навчання; ділова гра; креативність; інтерактивність