Удосконалення інформаційного забезпечення системи керування організаційно-технічним комплексом виробництва комбікормів на основі еталонної моделі: дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 - Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton (НУХТ, 2013)
У дисертації розв'язується науково-прикладна задача удосконалення інформаційних функцій автоматичної системи керування організаційно-технічним комплексом виробництва комбікормів в умовах господарств за рахунок удосконалення засобів інформаційного забезпечення.
Keywords: інформаційне забезпечення; система керування; виробництво кормів; еталонна модель; автоматизовані технологічні комплекси; мережа Петрі; технічна система; фактори збурення