Програмна реалізація процесу моделювання функціональних поверхонь двигунів внутрішнього згоряння при виконанні лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні технології у виробництві» - Вершков, Олександр Олександрович; Мацулевич, Олександр Євгенович; Тетервак, Ілля Романович; Vershkov, Oleksandr; Matsulevych, Oleksandr; Tetervak, Illia (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: В роботі пропонується програмна реалізація процесу проектування функціональних поверхонь турбокомпресорів двигунів внутрішнього згоряння у системах AutoCAD i SolidWorks, на основі оригінальної методики геометричного моделювання каналових поверхонь. EN: The work offers software implementation of the process of designing functional surfaces of turbo compressors of internal combustion engines in AutoCAD and SolidWorks systems, based on the original method of geometric modeling of channel surfaces.
Software implementation of the process of modeling the functional surfaces of internal combustion engines when performing laboratory work in the discipline of information technology in production
Вершков О. О., Мацулевич О. Є., Тетервак І. Р. Програмна реалізація процесу моделювання функціональних поверхонь двигунів внутрішнього згоряння при виконанні лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні технології у виробництві». Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2023. Вип. 26. С. 31-36.
Keywords: дискретно представлена крива (ДПК); програмне забезпечення; комп’ютерне моделювання; комп’ютерне дослідження; існуюча модель; розроблена модель; discrete representation curve (DRC); software; computer simulation; computer research; existing model; developed model