Щодо питання очищення і знешкодження стічних вод гальванічного виробництва електрофлотокоагуляційною установкою - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2017)
UA: Розглянуто процес очищення стічних вод галванічного виробництва електрофлотокоагулятором. RU: Рассмотрен процесс очистки сточных вод гальнического производства електрофлотокоагулятором. EN: The process of sewage water cleaning treatment of the galvanic production by an elektrikal flotokoagulator.
К вопросу очистки и обезвреживания сточных вод гальванического производства електрофлотокоагуляционной установкой
Тo the question of cleaning and disposal of wastewater galvanic production by an electrical flotocoagulator installations
Keywords: гальванічне виробництво; миючі розчини; очищення; знешкодження; електрофлотокоагулятор; стічні води; промислове виробництво; енергетичні затрати