Показники житньо-пшеничного тіста для заморожування хлібопекарських напівфабрикатів - Шац, В. М.; Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr (ТДАТУ, 2018)
Наводяться результати досліджень показників хліба виготовленого з житньо-пшеничного тіста після його зберігання у замороженому стані.
Keywords: хліб; тісто; хлібопекарське виробництво; тiстоприготування