Опис до патенту на корисну модель № 88837 "Комбінований агрегат для сівби і смугового внесення гербіцидів" - Шабала, М. О.; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Комбінований агрегат для сівби і смугового внесення гербіцидів містить трактор, просапну сівалку, пристрій для внесення гербіцидів, що складається з рами, штанги та резервуара. Пристрій для внесення гербіцидів встановлений на передній начіпці трактора і оснащений захисним пристроєм. Захисний пристрій складається з корпуса, в якому встановлені розпилювачі, обмежувачів глибини та рухомих пелюсток
Keywords: агрегат для сівби; смугове внесення гербіцидів; пропасна сівалка; пристрій для внесення гербіцидів; сільськогосподарське машинобудування; сівба; пропасні культури