Вітроенергетика в Україні - Мехтієва, С. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Охарактеризований стан вітроенергетики в Україні, потенціал використання, технічні рішення: технічні характеристики, обладнання, особливості встановлення та експлуатація, виробники, переваги та недоліки
Keywords: вітроенергетика; потенціал використання; технічні рішення; альтернативна енергетика; кінетична енергія вітру; електрична енергія