Science and innovations in the 21st century: матеріали ІІ Всеукр. Інтернет-конф. студентів та молодих вчених - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2022)
У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської конференції за результатами досліджень у галузі аграрних наук та продовольства, виробництва та технологій, екології, механічної та електричної інженерії, архітектури та будівництва, інформаційних технологій, управління та адміністрування, суспільних та гуманітарних наук. Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів, магістрантів, студентів й аспірантів вищих навчальних закладів, фахівців і керівників підприємств різної організаційно-правової форми, працівників державного управління, освіти та місцевого самоврядування.