Пріоритети державної інформаційної політики у розвитку аграрного сектору економіки України - Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna (My University, 2019)
Поняття "пріоритети" передбачає вибір серед сукупності завдань наважливіших із них, реалізація яких найбільшою мірою сприятиме досягненню поставленої мети. Пріоритети можна розглядати як формалізацію призначення різної ваги властивостям з метою надати більшу важливість одним властивостям і меншу — іншим. Вони є важливим елементом при формуванні стратегії і прийнятті рішень. Пріоритети — це вид ієрархії, коли певним цілям віддають перевагу порівняно з іншими. При цьому керуються як політичною доцільністю, так і вимогами суспільства, поточним моментом, результатами формального аналізу [2]
Keywords: державна інформаційна політика; аграрний сектор економіки; пріоритети; ієрархія; аграрна політика