Обгрунтування конструції вентильованого бункеру ВР-40 - Савісько, А. Ю. (ТДАТУ, 2020)
Запропоновано конструкцію зберігання зернової продукції.
Keywords: студент; магістрант; збірник; зерно; вентильований бункер; зберігання зернових культур