Визначення несправностей комп'ютера за допомогою проектування інформаційно-довідкової системи - Лубко, Дмитро Вікторович; Зінов‘єва, Ольга Геннадіївна (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: У кожного сучасного чоловіка сьогодні є ноутбук або стаціонарний персональний комп‘ютер (ПК) за яким вона працює дома або на роботі. Так як наявність комп‘ютера збільшує ефективність праці, то для покращання його роботи та продовження строку його служби слід регулярно проводити його огляд та діагностику. Цим займаються в спеціалізованих сервісних центрах. Але як тільки гарантійний термін, при покупці вашого комп‘ютера збігає – займатися ремонтом вашої техніки вже не будуть безкоштовно. Ремонт любої техніки зараз наразі коштує дуже дорого. Саме тому тема даної роботи є дуже актуальною. У роботі ми будемо виконувати розробку інформаційно-довідкової системи для визначення несправностей комп‘ютера (ноутбука, тощо).
Keywords: інформаційно-довідкова система; інтерфейс; модулі; використання