Консолідація маркетингу для вирішення проблем збуту - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (ТДАТУ, 2011)
UK: Зазначено основні принципи та цілі консолідованого маркетингу для підприємств сільськогосподарського машинобудування. EN: Basic principles and consolidated marketing purposes are marked for the enterprises of agricultural engineer
Keywords: організований збут; консолідований маркетинг; сільськогосподарське машинобудування; the organized sale; consolidated marketing; agricultural engineer