Вдосконалення конструкції тороідально-вихрового опалювального пристрою - Заблоцьких, А. Г. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Запропоновано вдосконалення конструкції тороідально-вихрового опалювального пристрою
Keywords: тороідально-вихровий опалювальний пристрій; теплоенергетика; нетрадиційні енерготехнології; гаряче водопостачання; опалювальний пристрій