Технічна підготовка виробництва деталі «Корпус компресора ТКР 11 238 МБ.020.01» в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекту технічної документації (17 ПМД. 9685328.06.25/000000 ПЗ ) : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 131 «Прикладна механіка» ОПП «Комп’ютерне проектування і дизайн» - Устінов, Владислав Євгенович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Практичне значення отриманих результатів полягає в наданні інженеру проектувальнику можливостей підвищити продуктивність своєї праці. В першому і другому розділах проводиться обстеження і аналіз підприємства. У третьому розділі пропонуються шляхи створення системи автоматизованого проектування. У четвертому розділі розробляється обчислювальна мережа на підприємстві та створюється база даних для продажу деталей У п’ятому розділі розроблюється керуюча програма для виготовлення деталі та API модуль. У шостому розділі розроблені норми безпеки життєдіяльності інженерапроектувальника та розроблене робоче місце. У сьомому розділі наведені економічні показники від впровадженої САПР.
Keywords: технічне завдання; програмне забезпечення; система автоматизованого проектування; приватне підприємство; числове програмне керування; автоматизована система