Теоретичні основи електротехніки : практикум для самостійної роботи здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр [зі спеціальності G3 «Електрична інженерія»].Частина 1 - Вовк, Олександр Юрійович; Vovk, Oleksandr; Попова, Ірина Олексіївна; Popovа, Iryna (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Практикум призначений для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр» зі спеціальності G3 «Електрична інженерія» і спрямований на вивчення та закріплення матеріалу з кіл постійного струму та однофазних кіл змінного синусоїдного струму. У практикумі після вивчення теоретичного матеріалу пропонується виконання навчаючо-контролюючих завдань інформаційно-репродуктивного і практично-стереотипного характеру, які виконані у вигляді тестів табличної форми. Для самоперевірки виконаних тестових завдань наведено ключі. У практикумі через виконання певної самостійної роботи розглянуто основні поняття і закони електротехніки, а також методи розрахунку і аналізу електричних кіл постійного струму та однофазних кіл синусоїдного струму в усталених режимах.
Keywords: електротехніка; електрична інженерія