Основи електропривода: методичні вказівки до практичної роботи «Складання розрахункових схем механічної частини електропривода» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
На практичному занятті студент повинен закріпити одержані теоретичні знання і набути практичних навичок з розрахунку електроприводів. При виконанні практичних робіт з основ електропривода студент повинен самостійно вирішувати практичні інженерні задачі, вміти складати розрахункові схеми механічної частини електропривода
Keywords: розрахунок електроприводів; інженерні задачі; розрахункові схеми механічної частини електропривода