Імідж підприємств органів влади - Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana (My University, 2018)
Зростання актуальності зв’язків з громадськістю викликано такими важливими чинниками, як ускладненням соціально-психологічного середовища підприємства, обумовленим збільшенням числа її учасників і зростанням їх освіченості. Імідж стає найважливішим чинником конкурентоспроможності підприємства; зростанням нестабільності і непевності ділового середовища, пов’язаним із прискоренням інформаційних процесів і, відповідно, прийняттям рішень; посиленням залежності успіху діяльності підприємства від стану зовнішнього середовища.
Keywords: комунікативні технології; зв'язок із громадськістю; імідж підприємств; PR-підтримка