Критерії вибору видів вантажоперевезень - Антропов, Я. В. (ТДАТУ, 2021)
Існують різні способи транспортування вантажів. Плануючи відправлення вантажів і вибір виду транспорту, необхідно враховувати низку обставин.
Keywords: мультимодальні перевезення; інтермодальні перевезення; змішані перевезення; вантажоперевезення; унімодальні вантажоперевезення