Розробка та реалізація підприємницької ідеї - Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Зміна економічних умов функціонування суб’єктів господарювання у ринковому просторі викликає потребу у постійному досліджені зовнішнього середовища з метою визначення подальших напрямів їх розвитку. Стосується це й сфери підприємництва, де дуже актуальними є питання програм реалізації бізнес-ідей. EN: The practical aspects of developing and implementing a business idea are considered. The main structural elements of the business project on the implementation of the entrepreneurial idea are presented on the example of the subject of small business.
Keywords: підприємництво; бізнес-ідея; конкуренція; прибуток; рівень рентабельності продажу; entrepreneurship; competition; business idea; profit; payback period; the level of profitability of the sale