Форми бухгалтерського обліку - Жечева, А. М. (My University, 2021)
Форма бухгалтерського обліку - певна система регістрів обліку, порядку і способу реєстрації та узагальнення інформації в них з додержанням єдиних засад та з урахуванням особливостей своєї діяльності і технології обробки облікових даних. Вибір форми і застосування її окремих елементів залежать від типу підприємства, обсягу господарської документації, організації бухгалтерського обліку, наявної комп‘ютерної техніки і кваліфікації облікових працівників.
Keywords: бухгалтерський облік; форми обліку; журнально-ордерна форма; меморіально-ордерна форма; Журнал-Головна(спрощена) форма; комп‘ютерна форма