Технологія об’ємного друку (3d) харчових продуктів - Богатирьов, І. О.; Кіценко, Д.Є. (Харків : ХДУХТ, 2019)
За допомогою технологій 3D-друку вже створюються деталі для різних механізмів, мости і навіть цілі будинки. Але, схоже, технологія має набагато більший потенціал, і вона може бути використана в харчовій промисловості. 3D-друк має багато переваг перед звичайним друком. Наприклад, свобода творчості, велика різномаїтість матеріалів, універсальність і зниження трудомісткості, простота у використанні.
Keywords: технічний прогрес; об’ємний друк (3D); математичне забезпечення; інгредієнти; 3D-друк їжі