АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у квітні.
Keywords: студентство; волонтерство; художня творчість; прикладні дослідження; спорт