Використання мобільного додатку MS Excel у загальному курсі фізики - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona; Сивець, І. Д. (My University, 2021)
Використання комп’ютерних програм, а також їх мобільних версій, може значно підвищити ефективність навчання, проте при цьому комп’ютерні технології мають органічно вписуватися в освітній процес, не замінюючи традиційних підходів у навчанні. Використання запропонованого підходу дозволяє значно скоротити час виконання математичних підрахунків, студентами міцніше засвоюється матеріал, активізується їх самостійна робота, стимулюється пізнавальна діяльність.
Keywords: навчання; комп’ютерні технології; MS Excel; загальний курс фізики; мобільна версія