Опис до патенту на корисну модель № 79387 "Пристрій для здвоєння коліс трактора" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
Пристрій для здвоєння коліс трактора складається із різьбових шпильок. Один кінець кожної із шпильок має внутрішню різьбу, а другий – зовнішню. Діаметр внутрішньої різьби відповідає діаметру різьби болта, а діаметр зовнішньої - діаметру різьби гайки штатного колеса трактора
Keywords: здвоєння коліс трактора; різьбові шпилки; трактор; машинобудування