Пошук сенсу щастя української молоді в умовах гібридної війни - Афанасьєва, Л. В.; Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (My University, 2019)
У кожному поколінні на кожного індивіда очікують переломні моменти в його свідомості, які містять ознаки світоглядних криз. Одні з них долаються ним легше, з іншими все набагато складніше. До найтяжчих криз слід віднести кризи нашого розуміння життя
Keywords: українська молодь; сенс щастя; гібридна війна; розуміння життя; сенс життя; соціум