Напрями антикризової підтримки металургійної галузі України - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (Education and Science, 2015)
Національна економіка України зазнала впливу кризових явищ, що значною мірою відобразилось на динаміці й ефективності розвитку базових галузей. Однією із найбільш постраждалих від кризи видів економічної діяльності виявилася металургійна промисловість, спад у якій досягав 50%. З метою всебічної економічної підтримки галузі заходи антикризового регулювання повинні мати комплексний характер, тобто охоплювати різні сфери господарської діяльності й забезпечуватися як самими господарюючими суб'єктами, так і державою.
Keywords: металургійна промисловість; заходи антикризового регулювання; квотування; запобігання зростанню затрат на виробництво; збільшення обсягу продажів