Експлуатаційний контроль роботоздатності асинхронних електродвигунів за їх функціональним станом: автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.09.16 - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (My University, 2003)
В сучасному сільськогосподарському виробництві електричний привод – це основа стаціонарних технологічних процесів, тому стан електрообладнання, поряд з надійністю електропостачання, значно впливають на результати господарської діяльності підприємств агропромислового комплексу.
Keywords: електричний привод; електрообладнання; асинхронний електродвигун