Методичні рекомендації з дисципліни «Ділова німецька мова» до самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» - Мунтян, Світлана Геннадіївна; Мунтян, Светлана Геннадиевна; Muntian, Svitlana (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто та рекомендовано до друку методичною комісією ННІ ЗУП для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 075 «Маркетинг»
Keywords: семестровий контроль; позааудиторне читання; модульний контроль; поточного оцінювання