Необхідність управління розвитком промислового регіону на основі механізму соціального партнерства - Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (НАН Украины. Ин-т экономики пром-сти., 2009)
UK: Обгрунтовано необхідність управління розвиткохі промислових регіонів на основі механізму соціального партнерства. Розглянуто клю чові проблеми розвитку промислових міст та шляхи їх вирішення. Наведено результати дослідження рівня обізнаності керівництва підпри смете про сутність та напрямки впровадження концепції соціальної відповідальності бізнесу. RU: Обоснована необходимость управления развитием промышленных регионов на основе механизма социального партнерства. Рассмотрены ключевые проблемы развития промышленных городов и пути их решения Приведены результаты исследования уровня осведомленности руководства предприятии о сущности и направлениях внедрения концепции социальной ответственности бизнеса. EN: The necessity of managing the development of industrial regions on tin- basis of social partnership is well-grounded. Key problems concerning the development of industrial towns are considered as well as the ways of then solution. The results of surveys on managers’ awareness of the social respon sibility concept and its introduction are presented.
Keywords: промислові регіони; соціальне партнерство; соціальна відповідальностіь бізнеса; бізнес