Українська мова (за професійним спрямуванням): методичні вказівки до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти ОР «Бакалавр» денної форми навчання ( на основі повної загальної середньої освіти) Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla; Зімонова, Ольга Володимирівна; Зимонова, Ольга Владимировна; Zimonova, Olha (My University, 2019)
Методичні вказівки призначені для підвищення підготовки, практичного оволодіння основами офіційно-ділового, наукового, розмовного, стилів української мови, що забезпечить професійне спілкування на належному мовному рівні та складання різних типів документів. Правильно добираючи мовні засоби, що репрезентують їх специфіку, українська мова за професійним спрямуванням допоможе студентам заповнити прогалини в знаннях з української мови, сприятиме розвитку їхньої загальної культури мовлення, а також усвідомленому та ґрунтовному оволодінню мистецтвом ведення ділової кореспонденції
Keywords: офіційно-діловий стиль; науковий стиль; розмовний стиль; стилі української мови; професійне спілкування; ділова кореспонденція