Шляхи підвищення ефективності використання рухомого складу - Шершенівська, А. (ТДАТУ, 2021)
Автомобільний транспорт є однією з базових галузей національної економіки, ефективне функціонування якої є необхідною умовою для стійкого функціонування всіх галузей національної економіки. При організації автомобільних транспортних перевезень важливим є своєчасна доставка вантажу, збереження якості транспортних послуг, зниження матеріальних і трудових витрат, ефективне використання рухомого складу.
Keywords: доставка вантажу; техніко-експлуатаційні показники; коефіцієнт технічної готовності; коефіцієнт використання вантажопідйомності; експлуатаційна швидкість; трансортні послуги