Обґрунтуванням та вибір вітроенергетичної установки для присадибної ділянки - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr; Кузьмичов, І. І. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Технологічний потенціал вітрової енергетики України становить 15 млн. т. у.п. (умовного палива), або 23,8% від усіх джерел відновлювальної енергетики. Прогнозується, що використання вітрової енергії в 2020 році буде еквівалентно 6,5 млн. т. у.п., а в 2030 році – 10 млн. т. у.п.
Keywords: вітроенергетична установка; вітрова енергетика; вітроустановка