Звіт ректора Кюрчева Сергія Володимировича щодо виконання умов контракту за 2022 рік. - (:unkn) unknown (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2022)
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного – це потужний заклад вищої освіти, який здійснює освітню, наукову, міжнародну та виховну діяльність.У своїй роботі протягом звітного періоду ректор керувався чинним законодавством про освіту, науку та науково-технічну діяльність, Стратегією розвитку вищої освіти в Україні на 2022-2032 роки, Статутом Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, рішеннями Конференції трудового колективу і Вченої ради, обов’язками і повноваженнями, які передбачені контрактом з Міністерством освіти і науки України. У зв’язку із тимчасовою окупацією міста Мелітополя та відповідно до рекомендацій МОН згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 26.04.2022 №387 Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного тимчасово переміщений на базу Запорізького національного університету, де увесь цей час активно працював ректорат, деканати факультетів та інші структурні підрозділи університету. Крім того, цим же наказом з тимчасово окупованих територій та зони бойових дій до міста Запоріжжя на базу ЗНУ були тимчасово переміщені відокремлені структурні підрозділи університету, зокрема Мелітопольський, Ногайський, Бердянський, Василівський та Оріхівський фахові коледжі ТДАТУ, а до міста Кропивницький на базу Кропивницького фахового коледжу, був тимчасово переміщений Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ.
№А16-1 від 23 грудня 2021 року за період з 02 січня 2022 р. по 31 грудня 2022 р.
Keywords: ТДАТУ; освітній процес; організаційно-виховна робота; науково-дослідна робота; міжнародна діяльність; робота приймальної комісії; соціальний захист; фінансова діяльність; матеріально-технічне забезпечення; міжнародні і національні рейтинги; досягнення колективу; ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ»; ВСП «Василівський фаховий коледж ТДАТУ»; ВСП «Мелітопольський фаховий коледж ТДАТУ»; ВСП «Оріхівський фаховий коледж ТДАТУ»; ВСП «Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ»; ВСП «Ногайський фаховий коледж ТДАТУ»; ТДАТУ в окупації; тимчасове переміщення ТДАТУ