Оптимізація технологічних процесів очищення зерна на потокових лініях зернопунктів - Карпова, О. П.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (My University, 2006)
UK: Запропоновано для оптимізації технологічних процесів очищення зерна на потокових лініях зернопунктів застосувати метод планування експерименту. RU: Предложено для оптимизации технологических процессов очистки зерна на поточных линиях зернопунктов применять метод планирования эксперимента. EN: For optimization of technological processes of clearing of grain on product lines grain-points to apply a method of planning of experiment.
Оптимизация технологических процессов очистки зерна на поточных линиях зернопунктов
Орtimization of technological processes of clearing of grain on product lines grain-points
Keywords: очищення зерна; метод планування експерименту; зернопункти