Паливо з пташиного посліду - Комар, Артем Станіславович (My University, 2021)
Отримання палива з пташиного посліду – один із найбільш перспективних напрямків в альтернативній енергетиці.
Keywords: паливо; утилізація відходів; переробка посліду; пташиний послід; біогаз