Особливості реєстрації та обліку випадків гострих та хронічних професійних захворювань (отруєнь) - Нідялко, А. В.; Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
З 1 липня 2019 року набув чинності новий Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затверджений постановою КМУ від 17.04.2019 № 337. Пояснимо деякі особливості цього Порядку
Keywords: професійні захворювання; отруєння; отруєння; облік профессійних захворювань