Методика дослідження раціонального діаметра патрубка постачання насіння в середині вертикального аспіраційного каналу - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (My University, 2013)
UK: У данній статі розроблено методику дослідження раціонального діаметра патрубка постачання насіння в середині вертикального аспіраційного каналу. RU: В данной статье была разработанa методика исcледования рационального диаметра патрубка подачи семян в середине вертикального аспирационного канала. EN: The methods of investigation of the main aspiration channel rational diameter for seeds separator in the vertical aerodynamic channel are elaborated in the article.
Методика исследования рационального диаметра патрубка подачи семян в середине вертикального аспирационного канала
The methods of analyzing the rational diameter of the main aspiration separator of seeds in the vertical aerodynamic channel
Keywords: насіння; сепарація; аспіраційний канал; дослідження раціонального діаметра патрубка; сепаратор; сепарування насінин у вертикальному потоці; бункери; величина діаметру пабрубка; Літол - 24; діаметр патрубка