Елементи теорії функцій комплексної змінної та операційне числення: навч. посібник - Кравець, Василь Іванович; Кравец, Василий Иванович; Kravets, Vasyl; Кравець, Олег Васильович; Кравец, Олег Васильевич; Kravets, Oleh; Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia (Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
У посібнику викладені основи теорії функцій комплексного змінного та операційного числення, що побудоване на перетворенні Лапласа. Розглянуті їх основні властивості і найважливіші застосування. Теоретичні положення супроводжуються необхідними поясненнями та ілюстраціями, а також розв’язанням відповідних прикладів. Пропонуються завдання для самостійної роботи. Призначений для студентів технічних спеціальностей усіх форм навчання.
Keywords: операційне числення; теорії функцій