Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року. Механіко-технологічний факультет. Т. 1 - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на VIII Всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: автоматизована система; дистанційне навчання; монтажна піна; мультимедійні технології; комп’ютерне геометричне моделювання; вітрогенератор; програмне забезпечення; програмування інформаційних систем; проектування коробок передач; інформаційні технології