Моделювання механічних передач - Водяницький, Іван Олексійович; Дереза, Олена Олександрівна; Dereza, Olena (ТДАТУ, 2020)
Широке застосування 3D-моделювання знаходить в такій галузі промисловості, як машинобудування. За допомогою такої сучасної технології, як тривимірне моделювання, розробники можуть отримувати максимально реалістичні зображення тих деталей і вузлів, які вони проектують. 3D-моделювання дозволяє успішно проводити візуалізацію тих об'єктів, які ще не існують, а знаходяться поки на стадії конструювання.
Keywords: моделювання деталей; зубчасті колеса; зуби з евольвентним профілем; КОМПАС; КОМПАС-SHAFT 2D; модель зубчастого колеса