Побудова математичної моделі руху причіпного збирального агрегату зі змінною масою - Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Рубцов, Микола Олексійович; Рубцов, Николай Алексеевич; Rubtsov, Mykola; Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: У статті наводиться методика побудови математичної моделі у вигляді закону руху причіпного збирального агрегату зі змінною масою. RU: В статье приводится методика построения математической модели в виде закона движения прицепного уборочного агрегата с переменной массой. EN: The article provides a method of constructing a mathematical model in the form of a law of motion of the trailer cleaning unit with variable mass.
Построение математической модели движения прицепного уборочного агрегата с переменной массой
Construction of mathematical models motion tow harvesting units with variable mass
Keywords: математична модель; закон руху; змінна маса; збиральний агрегат; обчісування рослин на корені