Міжнародні аспекти діяльності сільськогосподарських підприємств - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Експортна політика сільськогосподарських підприємств потребує специфічного підходу до підтримання конкурентоспроможності як з кількісних, так і з якісних параметрів, більш старанного дотримання принципів і методів маркетингу. Міжнародний агромаркетинг має дати відповідь на такі основні питання: чи виходити на міжнародний ринок взагалі; які перспективи можуть відкритись перед підприємством і які ризики можуть виникнути; яку продукцію можна запропонувати споживачам на цьому ринку: ту, що випускається чи нову; яку конкретну програму заходів маркетингового комплексу (міксу) розробити для того, щоб досягти поставлених цілей на обраному ринку. EN: Determined importance for international agricultural enterprises. Export policy analyzes enterprises of Ukraine. Considered commodity structure of foreign trade in agrarian enterprises in general and in regions of Ukraine. Conclusions and suggestions.
Keywords: зовнішньої економічна діяльность; інтеграція; експорт; agricultural sector; integration; exports; foreign trade; market