Стевія медова – як натуральний замінник цукру - Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna (ТДАТУ, 2021)
Стевіозид має ряд переваг порівняно з іншими цукрами. Він стійкий до термообробки, низьких значень рН, спиртів. Стевіозид можна використовувати на багатьох стадіях технологічного процесу виробництва харчової продукції.
Keywords: стевіозид; стевія; хімічний склад стевії; стевіол; альтернатива натуральному цукру; цукрозамінники