Соціальний капітал у механізмі саморегулювання підприємницької діяльності в сільському господарстві - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2019)
UK: Постановка проблеми. Забезпечення продовольчої безпеки являє собою одну із стратегічних цілей розвитку аграрного сектору економіки. Як проблеми в цій сфері слід вказати порушення раніше сформованих організаційно-економічних зв'язків і недосконалість відносин між галузями та сферами виробництва агропромислового комплексу, невідповідність ринковим умовам господарювання методів та інструментів державного регулювання і саморегулювання підприємницької діяльності. RU: Цель статьи - сформулировать сущность и особенности саморегулирования предпринимательской деятельности в сельском хозяйстве, определить место социального капитала в его механизме. EN: The purpose of the article is to formulate the nature and features of self-regulation of entrepreneurial activity in agriculture and determine a place of social capital in its mechanism.
Социальный капитал в механизме саморегулирования предпринимательской деятельности в сельском хозяйстве
Social capital in the seif-regulation mechanism of entrepreneurial activity in agriculture
Keywords: соціальний капітал; саморегулювання; саморегулівні організації; підприємницька діяльність; інститути; порівняльний аналіз; социальный капитал; саморегулирование; саморегулируемые организации; предпринимательская деятельность; институты; сравнительный анализ; social capital; self-regulation; self-regulatory organizations; entrepreneurial activity; institutes; comparative analysis