Планування технологічного процесу утримання тварин - Войников, М. Є. (My University, 2021)
У розвинених країнах світу розвиток інтенсивного і ефективного сільськогосподарського виробництва забезпечується сьогодні як за допомогою впровадження нових технологічних процесів виробництва, так і за рахунок поліпшення інформаційно-технологічної бази при управлінні цими процесами. Як правило, основним фактором ефективності сільськогосподарського виробництва є сучасні інформаційні технології.
Keywords: молочне скотарство; контроль; облік тварин; технологічні норми; електронна картотека поголів'я; собівартість молока