Технології трансляції в гуманітарних науках : досвід і сучасний стан. - Землянська, Аліна Вікторівна; Zemlianska, Alina (My University, 2024)
У статті акцентовано увагу на аналізі та оцінці впливу сучасних технологій трансляції на процеси поширення гуманітарного знання та розкриття можливостей цих сучасних інформаційних технологій для покращення доступності, розуміння та взаємодії. //////////////// The article focuses on the analysis and assessment of the influence of modern broadcasting technologies on the processes of dissemination of humanitarian knowledge and the disclosure of the possibilities of these modern information technologies for improving accessibility, understanding and interaction.
Broadcast Technologies in the Humanities: Experience and Current Condition.
Keywords: гуманітарне знання; освіта; навчання; цифровізація; інформаційні технології