Детермінанти фінансової інклюзії та визначення їх впливу на соціально- економічний розвиток регіону : Звіт про НДР, № держреєстрації 0121U110094 - Яцух, Олена Олексіївна; Трусова, Наталя Вікторівна; Романовська, Юлія Анатоліївна; Трачова, Дар'я Миколаївна; Голуб, Наталя Олександрівна; Демчук, Олена Миколаївна; Костякова, Анна Анатоліївна; Кучеркова, Світлана Олександрівна; Сахно, Людмила Анатоліївна; Косторной, Сергій Володимирович; Чкан, Ірина Олександрівна; Цап, Володимир Дмитрович; et al. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Фінансова інклюзія має значний позитивний вплив на соціально-економічний розвиток регіонів, оскільки сприяє подоланню бідності, зменшенню соціально-економічній нерівності, розвитку підприємства та активізації інвестиційних процесів.
Keywords: Фінансова інклюзія; фінансова політика; фінансова безпека; інвестиційне забезпечення; страхові послуги; кредитування